Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PSYKOTERAPIA

Mitä psykoterapia on?

Psykoterapia on tavoitteellista, psykologian, sosiaalipsykologian ja käyttäytymistieteen teorioihin ja tutkimusnäyttöön pohjautuvaa työskentelyä yhteistyössä laillistetun psykoterapeutin kanssa. Ongelmat, joiden vuoksi terapiaan hakeudumme, syntyvät usein inhimillisistä yrityksistä ratkaista inhimillisiä ongelmia. Tavat, joilla käsittelemme hankalia tunteita, ajatuksia ja elämäntilanteita opitaan varhain. Kun vanhat keinot eivät syystä tai toisesta enää toimi, psykoterapia antaa mahdollisuuden oppia uusia keinoja kohdata asioita. Samalla se auttaa ymmärtämään, miksi meistä on tullut sellaisia kuin tänä päivänä olemme ja vahvistaa kykyämme elää merkityksellistä, arvojemme mukaista elämää.  

Lue lisää siitä, mitä terapiassa tapahtuu täältä. 

 

Mitä psykoterapiamuotoa edustan?

Työskentelen kognitiivisen käyttäytymisterapian viitekehyksestä käsin. Yhdistän joustavasti hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT), dialektista käyttäytymisterapiaa (DKT) ja myötätuntokeskeistä terapiaa (CFT) perinteiseen käyttäytymisterapiaan ja käyttäytymisanalyysiin. 

 

Vapaat asiakaspaikat?

Olen äitiysvapaalla vastaanottotyöstä, enkä ota toistaiseksi uusia asiakkaita. Päivitän asiakaspaikkatilannetta tälle sivulle, kun vastaanotolle paluun ajankohta tarkentuu.

Saan tällä hetkellä niin valtavasti yhteydenottoja vapaita terapiapaikkoja koskien, etteivät resurssini riitä vastaamaan niihin. Lämmin kiitos luottamuksesta!